/ tilbage

Flow 1 - Digital Billedbehandling & website prototype

Vi skulle, i grupper, tage billeder til et fiktivt event for nye studerende. Vi skulle i den forbindelse redigere billeder og lave et website til eventet i Figma.

Jeg arbejdede i:

  • Illustrator
  • Photoshop
  • Figma


Hvad jeg lærte

Billedredigerne
Designprincipper i opbygning af web
Nye funktioner i Figma & Photoshop

Projektet

Vi blev indelt i tilfældige grupper på 4, og startede ud med at tage til København hvor vi skulle på fotosafari. Vi skulle tage billeder som vi kunne bruge på den hjemmeside-prototype vi skulle lave i Figma.

Hjemmesiden skulle omhandle et fiktivt event for nye studerende i København. Vi tog udgangspunkt i CPH Business, og valgte at lave et event vi kaldte morgenfest. Vi ønskede at vores side skulle blive linket til, fra CPH business egen hjemmeside, da nye studerende ofte vil finde information der.
Eventet gik ud på, at vi ville inkludere alle ved at lave et event uden alkohold, og i skoletiden på skolen. Det var for at ingen af overstående skulle være en hindring for studerende i at deltage.
Til eventet havde vi tiltænkt en konkurrence, Juicepong. Taget fra den populære drukleg, Beerpong. Hertil havde jeg lavet kopper og bold i Illustrator, for at illustrere spillet.

Vores Figma bestod af en forside med kort og info. To under sider hvor man hhv. kunne tilmelde sig eventet eller læse mere om morgenfesten.
Vi brugte CPH Business egne farver, men lagde mere vægt på den lyse blå og den gule.

Billederne redigerede vi i Photoshop og fritlagde.
Vi havde undervejs i flowet andre photoshopopgaver, hvor vi skulle lege med effekter og justeringer, på de billeder vi havde taget på fotosafarien.

Genovervejelser og forbedringer

Rettelser i denne opgave er der en del af. Især i Figma, mest funktioner jeg havde lavet anderledes idag. Jeg har lært at lave components og andre effekter. Idag havde jeg lavet hovereffekter på knapperne, lavedet billedgalleriet funktionsdygtigt ved slide effekt og lavet pop-up viduet til en component.
Men først havde jeg nok taget lidt bedrer billeder. Vi blev sendt på fototsafari, uden at vide præcis hvad vi skulle med billederne, og havde ikke haft tid til at brainstorme inden, hvilket jeg havde synes var en bedre tilgang.